4. mednarodni Line Dance Festival LINERAfest

0

OŠ Gorje, 15. – 17. 9. 2017

Linerafest je osrednji dogodek v slovenskem kot tudi širšem regijskem prostoru namenjen druženju, izobraževanju, spremljanju trendov, izmenjavi dobrih praks ter promociji plesa v vrsti, kot nove zvrsti plesa pri nas. Dogodek združuje vrhunske mednarodne in domače strokovnjake plesa v vrsti. Je prvi tak dogodek na mednarodni ravni pri nas in uspešno zbuja zanimanja tako strokovne kot tudi širše javnosti. V svetu imajo tovrstni dogodki že daljšo tradicijo.

Linerafest je namenjen vsem, ki jih ples v vrsti zanima, od začetnikov, da osmislijo idejo samega plesa kot plesa brez partnerja v skupini ter prepotrebnega rednega zdravega gibanja, do izkušenih plesalcev, ki lahko individualno nadaljujejo in nadgrajujejo plesno gibanje. Namenjen je tudi vsem plesnim učiteljem ter inštruktorjem, da izpopolnijo svoje delo ter ga približajo svetovnim trendom. Rdeča nit tega festivala je ozavestiti pravila pri plesu v vrsti ter dvigniti nivo izobraževanja tovrstne zvrsti plesa pri nas ter ga postaviti na mednarodni nivo znanj.

Lansko leto so gostili preko 200 plesalcev iz Slovenije, Avstrije, Nemčije in Nizozemske. Festival poteka od petka zvečer do nedelje popoldan z vrhuncem v soboto zvečer z Plesnim Show programom z priznanimi mednarodnimi skupinami.

Več informacij in prijave

 

Comments are closed.