GOSTILNA FORTUNA

Gostilna in apartmaji Fortuna
Spodnje Gorje 125
4247 Zgornje Gorje
tel.. +386 (0) 70 539 081
e-mail. fortunagost.ema@gmail.com

Prijetna gostilna v bližini Vintgarja z lokalnimi jedmi in široko vinsko ponudbo. Kuhamo tako malice od 9h do 12h, kot tudi jedi po naročilu do 22h, za zraven priporočamo butično ponudbo piva in žganic.

Oglejte si še naš:

Jedilni list

Vinska Karta

GOSTILNA ZATRNIK PR'JAGRU

Gostilna Zatrnik Pr´Jagru se nahaja v Triglavskem narodnem parku, nedaleč od Zgornjih Gorij – na Zatrniku. V naši gostilni se ponašamo z veliko ponudbo domačih jedi ( jedi na žlico, koline, ajdovi žganci in krapi, domači kruh,…). Med značilnimi jedmi v naši ponudbi velja omeniti gamsovo in gobovo juho, na različne načine pripravljene jurčke in lisičke, k divjačinskem golažu postrežene kruhove cmoke, k srninim medaljonom pa domače sirove štruklje. Pripravljamo tudi okusne jedi iz jelenjega in mesa divjega prašiča. V poletni sezoni pa se lahko pohvalimo z izredno ponudbo jedi z žara (mešano meso z žara, svinjska ribica v slanini , čevapčiči, T-bone,ribe,…) in ražnja (odojek, jagenček,..).

Sprejemamo tudi rezervacije za zaključene večere , družabna srečanja in obletnice.
Vabljeni v naravo , v gostilno pravo, PR´JAGRU čakamo na vas, dobrodošli ste pri nas!

2013-10-19 16.52.34
unnamed (1)
unnamed
DSC_0625

GOSTILNA PSNAK

Z ekološko naravnanostjo se na kmetiji Pr ‘Psnak ukvarjajo že od leta 2000. Njihove dolgoletne izkušnje skušajo vsakodnevno aktivno vključiti tudi v ponudbo njihove domače gostilne. Postrežejo vam z domačimi in lokalnimi tradicionalnimi specialitetami. Trudijo se, da je na njihovem jedilniku čim več dobrot, ki izhajajo iz domače lastne predelave in okoliških kmetij.

Če preživljate vaš dopust v njihovih apartmajih vam lahko po dogovoru v gostilni pripravijo tudi zajtrk in večerjo. Kaj vse vam nudijo si vedno lahko ogledate v rubriki “Jedilni list”.

Zgornja Radovna 18, 4281 Mojstrana
00386 5891 152 in 041 570 822
Delovni čas:
01. 06. do 30. 09.
Ponedeljek – četrtek, nedeljka, prazniki: od 10. do 22. ure
Petek – sobota: od 10. do 23. uredo 31.05. in po 1.10.
Torek – četrtek: od 11. do 20. ure
Nedelja, prazniki: od 10. do 20. ure
Petek, sobota: od 10. do 23. ure
Ponedeljek zaprto
01. 11. zaprto

SAFARI COMPANY

Podjetje se ukvarja z turizmom, gostinstvom, športom in prevozom oseb ter povezuje med seboj ljudi, ki imajo radi druge ljudi in naravo.
Nedaleč od Gorij in Vintgarja imamo v Campu Šobec restavracijo z različnimi vrstami jedi. Naši apartmaji v Zgornjih Gorjah nudijo lep pogled na Bled in okoliške hribe.. Z nami se lahko z raft čolni popeljete po reki Savi Dolinki ali Savi Bohinjki. Na voljo imamo tudi izposojo koles. Če nadaljujete pot proti morju, vas lahko nastanimo v naših apartmajih v Piranu ali Savudriji-Hrvaška.
V zimskem času vas naučimo smučati, deskati, teči na smučeh ali vas s krpljami popeljemo v zasnežene višine. Nudimo tudi izposojo smučarske in snowboard opreme, opreme za tek na smučeh in krplje za hojo po neokrnjeni snežni naravi.
Ukvarjamo se s prevozi iz letališč ter opravljamo izlete in transferje na vse konce bližnje Evrope. Ukvarjamo se z organizacijo dogodkov, izletov, seminarjev, kongresov in team building programov. Vedno se poskusimo prilagoditi željam gostov, saj znamo tudi organizirano improvizirati.
Nas slogan vam pove vse: Tu smo za vas , V sožitju z naravo in z nasmehom v nov dan!

Safari Company, Jože Borse s.p.
Zgornje Gorje 50
4247 Zgornje Gorje

Tel.: (+386) 04 572 51 38
Mob.: (+386) 041 622 563 (Jože)
Mob.: (+386) 041 721 734 (Tjaša)
E-pošta: safari.company@siol.net

ALTITUDE ACTIVITIES

Športno-turistična agencija Altitude Activities z gosti doživlja vse, kar si želimo v naravi: “počutiti svobodno, adrenalinsko in nepozabno”. Od začetne športno-poslovne zgodbe, ki sta jo začela brata dvojčka Jernej in Matevž, se je razvila srčna in aktivna agencija, ki turistom ponuja številne manj običajne aktivnosti v naravi. Športno zavzeta ekipa, ki je svoj pristan našla na Bledu, vsem obiskovalcem Gorenjske riše nepozabne trenutke, ki jih bodo zapisali v svojo zgodovino dnevnih izletov in daljših potovanj, kjer so se počutili kot “lokalci”. Raznovrstnost njihovih storitev se najbolje odraža s komentarji gostov na naši Trip Advisor in Facebook strani. Adrenalin in slovensko naravo lahko izkusite ob aktivnostih na vseh ravneh: Med vodnimi športi lahko izbirate med soteskanjem, raftingu ali kajakaštvu na Soči ali Savi, ki vas bodo osvežile.  Za odkrivanje Slovenije v zraku navdušil polet z balonom, tandemski skok s padalom, ali jadralno padalstvo. Če pa bi želeli ostati na nižji nadmorski višini priporočajo pohode po sedmerih jezerih, Triglavskem narodnem parku ali do Triglava, pa tudi športno plezanje, jamarstvo, jahanje, … Za vse navdušence pa vsekakor priporočajo dnevne izlete (7 alpskih čudes), avanture s kajakom po podzemju, ali daljše pohode. Poleg zgoraj naštetega agencija izposoja plezalno in pohodniško opremo. Več si oglejte na spletni strani: www.altitude-activities.com

MAMUT SLOVENIJA

Mamut Slovenija športna agencija sestoji iz profesionalnih vodnikov, ki vam bodo z svojim strokovnim znanjem in izkušnjami poskrbeli za povišan srčni utrip in vam polepšali dan. Naš glavni cilj je, da vam pričaramo kar se da lepo in nepozabo pustolovščino. Smo specialisti za:

  • AKTIVNOSTI V NARAVI kot so: Rafting, Soteskanje, Zipline, Jahanje, Polet s padalom, Krpljanje… 
  • PREVOZE znotraj Slovenije in v tujini
  • IZPOSOJO gorskih, mestnih in električnih koles ter SUP opreme

Za več informacij obiščite našo spletno stran: KLIK

Lokacija:
Cesta svobode 4a
4260 Bled

Kontakt:
Telefon: +386 40 121 900
E-mail: mamut.slovenija@gmail.com