Image caption

Pogoji uporabe

VARSTVO PODATKOV

ZASEBNOST

Zavezujemo se, da bomo ščitili vašo zasebnost. Nenehno pregledujemo sistem in podatke, da bi svojim strankam zagotovili najboljšo možno storitev.

KONTAKTNI OBRAZCI

Vaših osebnih podatkov ne bomo zbirali, prodajali, dajali v skupno rabo ali dajali v najem tretjim osebam, niti ne bomo uporabljali vašega e-poštnega naslova za neželeno pošto. Vsa e-poštna sporočila, ki jih bomo morebiti poslali, bodo povezana le z zagotavljanjem dogovorjenih storitev.

IZKLJUČITVE IN OMEJITVE

Informacije na tej spletni strani so podane “kot je”. V največji meri, ki jo dopušča zakon, ne vključujemo vseh navedb in jamstev, povezanih s to spletno stranjo in njeno vsebino. Takšna jamstva lahko zagotavlja katera koli podružnica ali katera koli druga tretja oseba. Enako velja za morebitne nepravilnosti ali opustitve spletne strani in/ali literature; izključujemo vso odgovornost za škodo, ki izhaja iz vaše uporabe te spletne strani.

RAZPOLOŽLJIVOST

Društvo ne jamči, da bo storitev s tega spletnega mesta neprekinjena, pravočasna ali brez napak, čeprav je zagotovljena z najboljšimi zmožnostmi.

ODGOVORNOST ZA POVEZAVE

Naša spletna stran vsebuje povezave do zunanjih spletnih strani, nad katerimi nimamo nadzora, zato ne prevzemamo odgovornosti za njihovo vsebino. Ne spremljamo ali pregledujemo vsebine drugih spletnih strani, ki so povezane s to spletno stranjo. Vsebina ali izražena mnenja, ki se pojavljajo na teh spletnih straneh, nas nujno ne podpirajo in jih ne smemo obravnavati kot izdajatelje takšnih mnenj ali gradiva. Povezana spletna mesta so bila za morebitne kršitve preverjena v času povezovanja. Ko vzpostavite povezavo z drugo spletno stranjo, niste več na naši spletni strani, zato veljajo novi pravilniki o zasebnosti na novem spletnem mestu. Ne prevzemamo nikakršne odgovornosti za kakršno koli izgubo ali škodo na kakršenkoli način, ne glede na to, kakšne so posledice vašega razkritja osebnih podatkov tretjim osebam. Stalni nadzor povezanih strani je nerazumen, brez konkretnih dokazov o kršitvi. Po obvestilu o morebitnih kršitvah bomo te povezave takoj odstranili.

KOMUNIKACIJA

Za različne poizvedbe imamo več različnih e-poštnih naslovov. Za vse informacije v povezavi s spletno stranjo uporabite: info@vintgar.si.

SPREMEMBE

Pridržujemo si pravico, da občasno spremenimo te pogoje, kot nam to ustreza. Vaša nadaljnja uporaba spletne strani pomeni, da se strinjate s kakršnimi koli prilagoditvami teh pogojev. Če pride do sprememb v našem pravilniku o zasebnosti, bomo sporočili, da so bile te spremembe na naši spletni strani in na drugih ključnih straneh našega spletnega mesta prilagojene. Če pride do spremembe v tem, kako bomo uporabili osebne podatke o naših straneh, bodo obvestila po e-pošti poslana tistim, na katere ta sprememba vpliva. Vse spremembe v našem pravilniku o zasebnosti bodo predhodno objavljene na naši spletni strani. Vsi pogoji uporabe spletne strani so sestavni del sporazuma. Vaš dostop do spletne strani kaže na vaše razumevanje, strinjanje in sprejemanje vseh navedenih pogojev.

DNEVNIK

Beležimo IP-naslove za analizo trendov, upravljanje spletne strani, spremljanje gibanja uporabnika in zbiranje širokih demografskih podatkov za skupno uporabo. IP-naslovi niso povezani z osebnimi podatki. Poleg tega za upravljanje sistemov, zaznavanje vzorcev uporabe in odpravljanje napak naši spletni strežniki samodejno prijavijo standardne informacije o dostopu. Ob vsakem pozivu na spletno stran bodo podatki o dostopu shranjeni v datoteko dnevnika, tako imenovani dnevnik strežnika. Shranjeni podatki bodo vsebovali naslednje podatke:

  • datum in čas
  • naslov IP
  • seja ID
  • priklicana spletna stran
  • ime spletnega mesta, iz katerega je bilo pokrito naše spletno mesto uporabljen brskalnik.

Te datoteke dnevnika bomo analizirali le v primeru zlorabe našega spletnega mesta. Zagotovili bomo, da bomo retrospektivno pregledali datoteke dnevnika uporabnikov, posebej osumljenih nezakonite uporabe spletne strani in / ali kršitve pogojev.